Vi er opptatt av fornøyde kunder

Hvem er vi? 

Vi er ditt flyttebyrå om du trenger billig og effektiv flytting av dine verdisaker og vi svarer gjerne på alle spørsmål du måtte ha 

Ditt flyttebyrå i Drammen

Vi har lang erfaring med flytting og setter kunden i senter for å være ditt klare valg. Vi hører på dine behov og ønsker for å være fleksible en tid som kan være hektisk for mange. Vi er ikke fornøyde før alle flytte esker er fraktet og levert og du er fornøyd. Skulle noe oppstå underveis så stiller vi opp for å gjøre deg trygg på at jobben blir gjort ordentlig. 

image

Hvordan vi hjelper deg i Drammen

Gjennom vår erfaring har vi fått kunnskap om hvordan man effektivt skal pakke verdisaker for at de skal være trygge. Flytteesker kan være vanskelig å håndtere om man ikke har en plan og om det ikke merkes. Vi tilpasser alle flyttelass for at du skal vite hvor dine ting er og at du har mottatt alt som skulle flyttes. Det er spesielt viktig om man skal flytte store og verdifulle gjenstander – som for eksempel flytting av piano, kjøleskap eller liknende.

Vi løfter tungt for å gjøre din flytting lettere

Mange tenker ikke over det praktiske rundt flytting før dagen nærmer seg, og det kan føre til mye unødvendig stress. Vi er opptatt av å hjelpe deg både før- under- og etter prosessen ved å gi råd og informasjon som gjør deg trygg på din flytting. Er du usikker på om du trenger flyttehjelp så kan du kontakte oss for råd og tips, da vil vi også kunne gi et godt tilbud slik at du har all informasjon tilgjengelig. 

Flytting bærer ofte med seg stress

Vi opplever at våre kunder er mer avslappet og fokusert når flyttedagen. Det er ikke alle som ønsker å spørre venner og familie om flyttehjelp, da kan vi være en hjelpende hånd som både sikrer kvalitet og riktig pris. Profesjonalitet er viktig for at du skal kunne være trygg og avslappet når dagen kommer. 

Image
Image
Image

Kort om oss

logo1

La våre erfarne flytte-folk hjelpe deg med å gjøre din flytting enkel og effektiv

Kontakt oss

Kontakt oss for å få mer informasjon om en god flytteprosess 

Tel: +47 459 26 090
Mail: post@flyttebyradrammen.com
Skriv til oss: Gå videre

Image